Εταιρικό Προφίλ

ΑVS Services

Η ΑVS Services είναι μία νέα, ελληνική εταιρεία που παρέχει προς τους πελάτες της εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανεύρεσης εργατοτεχνικού προσωπικού. Η δυναμική είσοδος της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά, μέσα από την παροχή ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, κατάφερε αμέσως να εμπνεύσει και να χτίσει αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η έδρα της AVS Services βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και το υποκατάστημά της εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται σε όλη την Αττική, το νομό Βοιωτίας, Εύβοιας, Αργολίδας, και πλέον εξυπηρετούμε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Αξίες

Η τεχνογνωσία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη , ο σεβασμός, η ακεραιότητα, και η διαφάνεια είναι μερικές από τις αξίες που διέπουν την κουλτούρα μας.

Υψηλή ποιότητα

Στην AVS Services, στοχεύουμε στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Οι Στόχοι μας

Γιατί να επιλέξετε την AVS Services

Με την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας και τη φιλοδοξία μας για επίτευξη των επιχειρησιακών μας στόχων, προσφέρουμε λύσεις που στοχεύουν στην βελτιστοποίηση των λειτουργιών της κάθε επιχείρησης. Παρέχουμε καθημερινά αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό, ανάλογα με την ειδικότητα που ζητείται.

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι αξίες μας, ο στρατηγικός μας σχεδιασμός και το όραμά μας για πλήρη ικανοποίηση, τόσο των πελατών μας, όσο και των ίδιων μας των ανθρώπων, αποτελούν τον βασικό πυλώνα για την διαμόρφωση ενός επιτυχημένου και βιώσιμου επιχειρηματικού πλαισίου.

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τη συνέπεια, και εστιάζοντας στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη, προσπαθούμε καθημερινά να αναδείξουμε την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Οι Αρχές Εμπιστοσύνης

Μέσα απο την πλήρη συμμόρφωσή μας με τις ισχύουσες νομοθεσίες, όπως η Εθνική και κατ’ επέκταση η Ευρωπαική νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα (Ν. 4624/19, 679/16), έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Ικανοποίηση των πελατών μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η γρήγορη αλλά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στρατηγική

Δίνοντας έμφαση στους ανθρώπους μας, προσφέρουμε εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Με τις σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης που χρησιμοποιούμε, στοχεύουμε στη μείωση του λειτουργικού κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη ενός βιώσιμου ανταγωνιστικού αποτελέσματος.

Μέσω της μεγάλης βάσης Ανθρώπινου Δυναμικού που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται, και στο χρονοδιάργαμμα που εσείς ορίζετε.

Στοχεύοντας σε μία άριστη συνεργασία, λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια, ενημερώνοντας καθημερινά τους πελάτες μας για όλες τις αλλαγές στην ασφαλιστική και εργατική νομοθεσία, και ενσωματώνοντας όλες τις τροποποιήσεις της Νομοθεσίας.

Όραμα

Στην AVS Services, είμαστε βέβαιοι πως το Ανθρώπινο Δυναμικό μπορεί να αποτελέσει την κύρια πηγή ανάπτυξης μίας επιχείρησης.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις διαφορετικές απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, απώτερος σκοπός μας είναι να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας σε υπηρεσίες επιλογής προσωπικού & Οutsourcing, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, βασισμένες στην ηθική ακεραιότητα και τη φιλοσοφία αμοιβαίας ωφέλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή καλέστε μας απευθείας.

Scroll to Top